Eszközpark

A Sony PMW 320 egy díjnyertes XDCAM EX kamkorder SxS Pro memóriakártyás rögzítéssel és három 1/2” -os  modern Exmor Full HD CMOS érzékelővel. Kreatív felvételi funkciók és négy csatornás hangrögzítés jellemzi.

A Sony PMW EX 3  XDCAM EX kamkorder SxS Pro memóriakártyás rögzítéssel, három darab 1/2” -os  Full HD CMOS érzékelővel. Optikai képstabilizátora különleges felvételek készítésénél is meglepően stabilizálja a felvételt.

Nikon D800 DSLR szettünk full frame-es érzékelővel, utánozhatatlan minőségű filmes és videóklippes hatásokkal bűvölt el eddig minden megrendelőt.

SD felbontásban kiváló képminőséggel rendelkező DVCAM kamkorder. 1/2” Canon objekítvvel, a kristálytiszta képminőségel. SD felbontású televíziós adások, és DVD- készítésénél nélkülözhetetlen, megbízható társa az operatőrnek.

 GoPro HD Hero  kamera a világ legkisebb HD minőségű fedélzeti kamerája, amely számos rögzítési lehetősége miatt sokoldalúan használható. Segítségével különleges nézőpontokból készíthetünk egyedi felvételeket szélsőséges körülmények között is. A kamera ütés és vízálló. Könnyedén és biztonságosan szerelhető fel bármilyen eszközre, – autó, motor, kerékpár, vízi járművek, repülőgép, vagy fejre, sisakra, csuklóra, mellre, hátra… ; a lehetőségek tárháza kifogyhatatlan.

Színhelyes fénycsöves stúdiólámpák a helyszín tökéletes megvilágításásra. Kihagyhatatlan kelléke egy professzionális forgatási helyszínnek,  green- vagy blueboxnak. A hidegfényű lámpák mellett LED technológiát alkalmazó fénytesteket is használunk.

A Crane rendszert gyors és könnyű összeszerelhetőség, valamint 360 fokos manőverezési képesség jellemzi. A fej mozgatása távvezérelt elekromos rendszerrel történik. A daru lehetővé teszi, hogy a kamerával akár több mint 5 méteres magasságban felvételt készítsünk. Használatával különleges perspektívák és semmihez sem fogható kameramozgások érhetők el .

A kamera fahrt sin rendkívül gyors összeszerelhetősége és kiváló stabilitása miatt minden filmes munkánk elhagyhatatlan kelléke. Percek alatt installálható 18 méret hosszúságú kamerapálya  utánozhatatlan minőségű fahrt megoldást kínál.

Mikrohullámú videójel továbbítás. Nélkülözhetetlen olyan rendezvényhelyszíneken, kivetítés vagy monitorozás során, ahol nagy távolságokat kell áthidalni. Előnye, hogy nem kell hosszú vezetékekkel bajlódni, a vendégek kényelmét, biztonságát nem zavarják a földre fektetett vezetékek, és a kamera mozgása is szabadabbá válik.

NVidia Quadro “ipari” videókártyákkal szerelt utómunka állomásaink minden megoldásra meglepően rövid munkaidő alatt Broadcast minőségű FULL HD végeredményt varázsolnak.

TELEVÍZIÓS MŰSORKÉSZÍTÉS MÉDIA, MARKETING, NYOMDA