Referenciáink

slovenskiutrinkiA Slovenski Utrinki a magyarországi szlovén nemzetiség kéthetente jelentkező műsora, amelyet a közszolgálati televízió sugároz. Műsorvezetője Merkliné Doncsecz Ibolya, aki  1992 óta szerkeszti a műsort. A Slovenski Utrinki célja, hogy anyanyelvükön tájékoztassa a magyarországi szlovéneket  a velük kapcsolatos otthoni és külföldi eseményekről. Régi hagyományokat és eseményeket is feldolgoz, hogy a fiatalság is megismerje múltját, az anyanemzetet, Szlovéniát is.

 

rtlA nyugat-dunántúli régióban mi gyártjuk az RTL KLUB és az RTLII csatorna részére a napi hír- és magazinműsorok anyagait. Komplett anyagot készítünk, vagy bedolgozunk országos körképbe, többek között a Híradó, a Fókusz, a Házon kívül, a XXI. század műsorai számára.

 

kiralyKirály Gábor, a Magyar Labdarúgó Válogatott kapusa ezen a rendhagyó dvd-n mutatja be profi karrierjének főbb állomásait. Láthatjuk a Haladás VSE, Hertha BSC, Crystal Palace, West Ham United, Aston Villa és a Burnley kapujában. Bepillanthatunk a kapusedzések csöppet sem könnyű világába, és jónéhány Magyarországon nem közvetített mérkőzés összefoglalóján is izgulhatunk. A jeleneteket a két legismertebb magyar sportriporter, Faragó Richárd és Hajdú B. István kommentálja a tőlük megszokott magas szakmai színvonalon, miközben sztorik és érdekességek is elhangzanak a profi labdarúgás világából.

Király Gábor – A Kapus /mozielőzetes/ lejátszása >>>

 

Technikai dokumentációk acélszerkezetű csarnokok  gyártáshoz. A műszaki kisfilmek célja, a termékek szerelési, karbantartási utasításának egyszerű, gyors ismertetése. Általuk csökkenthetők a garanciális hibákból adódó kiadások. QR kóddal a termékhez tartozó  film egyszerűen lejátszható.

 

nyolc

160 művet vizsgált meg a zsűri a Kamera Korrektúra 2012 filmszemlén. A népes mezőnyben ott volt a Murai Szabolcs által rendezett NY8LC című, Kálmán Lászlóról, a Falco KC kosarasáról készített portréfilm – amelyet a SportKlub televízió tűzött többször műsorra. A szombathelyi alkotók (Rátz Albert, Bartos István, Farkas Balázs) legnagyobb örömére a film bejutott a legjobb öt alkotást felvonultató döntőbe. A zsűri szerint – igényes, minőségi munkával – hiánypótló mű született, nagyon sok ilyen jellegű filmet kellene vetíteni az országos csatornákon.           forrás: VasNépe

NY8LC /SportKlub promo/ lejátszása >>>

 

moksa

Egy terméket meg kell ismernünk, ha megismerjük olyan fantasztikus eredményeket érhetünk el vele, mint a Moksa Elixír. A róla alkotott képet és az információkat az általunk gyártott ismeretterjesztő dvd-ken vagy hangoskönyvekben ismerhetik meg a terméket fogyasztók és továbbajánlók.

 

 

pinkica

PINKICA – MIRNO MORE  videóklipp

Music — Rajmund Filipovits, Sabina Balogh, Róbert Harangozó, Miklós Temmel, Péter Harangozó, Dusán Timár Mirno more tekst: Andrija Handler, glazba: Robert Harangozo, aranžman: Tome Janković režiser/rendező: Szabolcs Németh – Camera & lighting – Bartos István –  Camera & editing – Farkas Balázs – Camera & lighting – Rátz Albert

Pinkica – Mirno More videóklip lejátszása >>>

 

ritamcafe

RITAM CAFE – SLIJEDI ME (FOLLOW ME) videoklipp

Music — Robert Harangozo Words — Andrija Handler Arrange & studio works — Tome Janković Video producer — Szabolcs Nemeth Camera & lighting – Bartos István Camera & editing – Farkas Balázs Camera & lighting – Rátz Albert

RITAM CAFE – SLIJEDI ME (OFFICIAL) videóklip lejátszása >>>

TELEVÍZIÓS MŰSORKÉSZÍTÉS MÉDIA, MARKETINGNYOMDA